Представителството на ЕС в Армения е предложило на властите в

...
Представителството на ЕС в Армения е предложило на властите в
Коментари Харесай

ЕС предложи на Армения корекция на изборното законодателство

Представителството на Европейски Съюз в Армения е предложило на управляващите в Ереван да бъдат направени корекции в изборното законодателство на страната преди провеждането на парламентарните избори. Това оповестиха от представителството, представени от организация ТАСС.
" Във връзка с изборната промяна Европейски Съюз предложи преди провеждането на изключителните избори да се създадат промени в законодателството, с цел да бъде то съзвучно с предложенията на интернационалните организации и поети отговорности от Армения ", отбелязва представителството.
В рамките на срещата с присъединяване на заместник-министъра на външните работи на Армения Карен Назарян и началникът на отдела по двустранните връзки със страните от " Източно партньорство " (ИП) в Европейската работа за външни действия Дирк Шубел са били разисквани и въпроси по свободата на изложение на избора, равенството сред половете и отбрана на трудовите права ", се споделя в известието.
По-рано министър председателят на Армения се разгласи за осъществяване на предварителни избори в страната през тази година. Източното партньорство има за цел да ускори политическото асоцииране и икономическата интеграция на шест източноевропейски и южнокавказки страни сътрудници: Армения, Азербайджан, Беларус, Грузия, Република Молдова, Украйна, отбелязва още БГНЕС.
Източното партньорство е характерно източно измерение на европейската политика за съседство (ЕПС). Чрез ЕПС Европейски Съюз работи със своите южни и източни съседи, като задачата е да се реализира допустимо най-близко политическо асоцииране и допустимо най-висока степен на икономическа интеграция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР