Представителният отбор на Марица (Пловдив) вече е на руска земя

...
Представителният отбор на Марица (Пловдив) вече е на руска земя
Коментари Харесай

Марица вече в Москва с 14 волейболистки за двубоя с Динамо

Представителният тим на Марица (Пловдив) към този момент е на съветска земя за първия си формален мач за 2020 година. 14 волейболистки дойдоха в столицата на Русия нощес с пряк полет от Истанбул и се готвят за срещата си от Група Е на Шампионската лига на следващия ден вечер против европейския гранд Динамо (Москва).

Очаква се в дуела своя формален дебют за Марица да създадат новите попълнения в състава – националките Христина Вучкова и Емилия Димитрова, а отпред на шампионките още веднъж ще бъде националният селекционер на България Иван Петков.

През първата половина на сегашния клубен сезон, Петков, който води пловдивския отбор от 2004 година насам, а през последното десетилетие го изведе до пет шампионски трофеи, пет национални купи и една суперкупа на България, както и до постоянно присъединяване в груповата фаза на Шампионската лига, се отдаде напълно на работата си като старши-треньор на женския народен тим, а в Марица бе сполучливо заместен от Владимир Орлов. След края на европейския квалификационен шампионат за Олимпийските игри в Токио, който се организира по-рано този месец в Нидерландия, Иван Петков още веднъж ще съвместява работата си като ментор на Жълто-сините и селекционер на Лъвиците. Орлов продължава работата си в Марица като част от треньорския екип.

В Москва девойките към този момент организираха занимания във фитнеса и във видеозалата, а довечера ще упражняват и на корта в Дворец спорта Динамо, където на следващия ден, четвъртък, от 18:00 б.в. е дуелът с съветския гранд.

Срещата Динамо – Марица ще бъде излъчена директно по Българска национална телевизия 3, както и онлайн по EuroVolleyTV и по съветските Матч! и Телеканал СТАРТ.
Шампионска лига – Група Е
Пряко онлайн предаване – Българска национална телевизия 3 (само за територията на България)
Пряко онлайн предаване – EuroVolleyTV
Пряко онлайн предаване – Телеканал СТАРТ
Пряко онлайн предаване – Матч!
Резултат онлайн
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР