Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) завърши наравно 1:1 срещу ЦСКА

...
Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) завърши наравно 1:1 срещу ЦСКА
Коментари Харесай

Локо Пд завърши сезона с равенство

Представителният тим на Локомотив (Пловдив) приключи наедно 1:1 против ЦСКА 1948 в последната си публична среща за сезон 21/22.

“Черно-белите ” поведоха с гол от дузпа на Димитър Илиев в 2-ата минута, а в продължението на срещата “червените ” изравниха с попадение, пристигнало още веднъж от бялата точка.

Още в началните секунди на срещата Локомотив стигна до дузпа. Ангел Лясков игра с ръка в наказателното поле и съдията Георги Гинчев отсъди углавен удар. Зад топката застана Димитър Илиев, който невъзмутимо осъществя за 1:0. В 8-ата минута Кристиан Гомис стреля от отдалеченост над вратата. В 14-ата минута рейд на Лукас Салинас приключи с удар, само че Даниел Наумов бе на мястото си. В 24-ата минута късмет се откри пред гостите – Александър Колев бе близо да вкара, само че Пиргов се намеси. В 44-ата минута Бидунга засече центриране от корнер с глава, Наумов избави.

В 52-ата минута попадение на Локомотив бе анулирано поради засада – Милош Петрович се разписа, само че секунди по-рано Христо Иванов е бил в състояние на засада. В 73-ата минута гостите проведоха рискова офанзива, само че Карагарен се намеси решаващо преди Галин Иванов да нанесе изстрел. В 9-ата минута на добавеното време на срещата ЦСКА 1948 стигна до равенството. “Червените ” получиха дузпа поради игра с ръка на Мартин Паскалев. Зад топката застана Александър Колев, който оформи крайното 1:1.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР