Представителна изложба на Национален проект "Аз съм Българка!" ще бъде

...
Представителна изложба на Национален проект "Аз съм Българка!" ще бъде
Коментари Харесай

Аз съм Българка! гостува във Велико Търново

Представителна галерия на Национален план "Аз съм Българка! " ще бъде открита на 21 септември от 17.30 ч. в Изложбени зали "Рафаел Михайлов " в центъра на Велико Търново.
Поводът е юбилейната 110-годишнина от оповестяването на Независимостта на България от княз Фердинанд I на историческия рид Царевец през 1908 година, научи ДУМА от създателя и продуцента на плана Радослав Първанов.
На откриването ще се състои и премиерата на клипа, който е основан особено за хронологията на фотосите. 20 българки и 2 деца, 25 сюжета, 37 места. Разказът ще бъде цялостен, тъй като с изключение на фотосите, филмът и създателят потапят в същинска възрожденска конюнктура. Най-интересното ще може да се види и изживее онлайн.
С първия по рода си план в България фотографът Радослав Първанов дава обещание да се почувствате горди българи, и да се докоснете до историята и традициите, до хубостта на българката и пленяващите цветове и елементи на достоверното българско национално облекло. Желанието на създателя е да покаже изложбата във всеки град, взел участие при снимането на плана. Старата ни столица е показана с два сюжета - "Царевец " и "Хан Хаджи Николи ".
"Аз съм Българка! " може да бъде прегледана в Търново до 10 октомври. За интервала на изложбата сътрудникът на плана "Chateau Burgozone " провежда лотария с награди.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР