Представителна група от 8 ученици от ППМГ „Академик Иван Ценов“

...
Представителна група от 8 ученици от ППМГ „Академик Иван Ценов“
Коментари Харесай

Ученици от ППМГ-Враца заминават за Брюксел

Представителна група от 8 възпитаници от ППМГ „ Академик Иван Ценов “ ще показа своите хрумвания за нови вероятности и новаторски решения по въпроси, свързани с бъдещето на Европа на „ Младежки Парламент “ в Брюксел на 19 ноември 2018 година
Дванадесетокласниците от ППМГ - Враца бяха поканени да вземат участие в това събитие, точно тъй като потвърдиха, че са измежду най-активните младши посланици на Европейския парламент през миналата образователна година и профилираната природо-математическа гимназия получи статут на учебно заведение дипломат на Екологичен потенциал, заемащо едно от челните места в класирането на учебните заведения посланици в България.
„ Младежки Парламент “ е особено събитие, проведено от Европейския парламент в Брюксел, чиято цел е да способства към един по-широк развой на съвещания с жители от цяла Европа. Идеята е да се съберат стотици младежи в Екологичен потенциал, които да обобщят настоящи въпроси въз основа на заключенията на Срещата на европейската юноша EYE 2018 (European Youth Event). Резултатът от тези диспути ще бъде показан на ръководителя на Екологичен потенциал Антонио Таяни, който по-късно ще го отнесе към Европейския съвет през декември 2018 година
Преди самото събитие определените младежи ще вземат участие в онлайн съвещания, ще се разделят на работни групи и ще дискутират определените посредством гласоподаване най-популярни 10 тематики със свои съученици, другари и необятен кръг от познати. Като част от подготовката за основното събитие, ще се проведат и полемики посредством онлайн платформа с участници в „ Младежки Парламент “ от други европейски страни.
Пожелаваме на нашите младши посланици ползотворна работа при подготовката им и сполучливо показване на това огромно европейско събитие.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР