Представителка на Pet Paw Bulgaria сподели в социалната мрежа неприятен

...
Представителка на Pet Paw Bulgaria сподели в социалната мрежа неприятен
Коментари Харесай

Бой заради блъснато куче на пътя

Представителка на Pet Paw Bulgaria показа в обществената мрежа противен случай с присъединяване на двама русенци. Случката се е разиграла през вчерашния ден край Пловдив, излиза наяве от оповестените фрагменти. Ето какво споделя тя във " Facebook ":

Пътувайки с колата ми към Пловдив, постоянно спирам да храня 3 кучета. Едно от тях ( Майк) е към този момент в клиника, тъй като е доста болен. Но през днешния ден, отивайки да нахраня другите 2, виждам по какъв начин едното от тях лежи безпомощно на платното. Говорех по телефона в този миг с Дияна Плачкова, която чу всичко.

Спрях колата и слезнах да преместя натрупа на кучето, което се сподели още живо! Отстрани до мантинелата седеше нейното другарче, което я викаше да стане.

Без да се замисля сграбчих удареното куче и го качих в колата. Тя плачеше от болежка.... Естествено никой не спря да помогне, а единствено свиреха и едвам не пометоха и мен. Тръгнах към клиника Провет и 20-30 метра по-надолу видях спрян фолксваген. Мъж и жена оглеждаха колата. Веднага се сетих, че те са блъснали моето момиче.

Спрях до тях и ги попитах напълно умерено ( най-малко в началото) дали те са блъснали кучето. Мъжът ми отвърна, че те са го блъснали и думите му бяха " погледни какво стана с колата ми ", при което аз побеснях и потърсих отговор за какво не са оказали помощ на животното.

Последва удар по лявата ми ръка!!!

В този миг издивях и започнах да викам ( което се вижда в клипа и не се гордея с това), само че бях в ужасна суматоха. Качих се при кучето, което очевидно не знаеше какво става, беше в потрес и я болеше. Веднага се обадихме в Провет и бяхме посрещнати от ветеринар, който я прегледа.

Направиха и рентгенова фотография, на която се вижда, че 6ти гръбначен прешлен е строшен, само че за благополучие няма разбъркване. Също по този начин кучето има течност в коремната празнина. Доктор Пачев ще извърши интервенция на гръбнака и се надяваме животното да не остане неработоспособен за цялостен живот поради този субект, който ДОРИ НЕ СЛЕЗНА ОТ КОЛАТА СИ ДА ВИДИ КАКВО Е ПРИЧИНАЛ, А съдебна експертиза ПРИТЕСНИ ЗА ТЪПИТЕ ЛАМАРИНИ!

Пусната е тъжба и ще има следствие. Няма да оставим нещата по този начин, НЯМА! Ще търсим правдивост! Дано органите на реда си свършат работата АДЕКВАТНО!


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР