Представителите на зодия Водолей /21 януари – 20 февруари/ притежават

...
Представителите на зодия Водолей /21 януари – 20 февруари/ притежават
Коментари Харесай

ВОДОЛЕЯТ е обгърнат от аурата на доброто

Представителите на зодия Водолей /21 януари – 20 февруари/ имат качества като взаимност, приятелство и умеене за съдействие.

Водолей в дословен превод значи воден преносител и неговата роля е обвързвана тъкмо с това – да придвижва вълните от регенеративна сила по света.

Той влага повече мисъл, в сравнение с страсти във всичко, с което се занимава. Водолеите са алхимици и могат да трансформират въздуха във вода.

Символично изображение на знака

Водолеят символизира мита за Потопа, който откриваме в доста култури. След него от човечеството не остава нищо, с изключение на прахуляк и тиня, и животът стартира на чисто.

В тази алегория, разказваща за Ной, който избавя хора и животни в своя ковчег, се показва символичния преход на индивида или по-скоро на егоцентричната му същина /Лъв/ към дълбоката мъдрост, проявявана към всичко в близост /Водолей/.

Мъжът Водолей

Той е грациозен и изтънчен, обхванат от аурата на положителното.

Мъжът Водолей демонстрира еснафщина и експанзия, само че извънредно рядко, защото попаднал в несъответствуваща обстановка, просто се обръща на другата страна и търси други хоризонти.

Той е чевръст, облеклата му са светли и е човек на пространството и откривателствата. Може да бъде приказен повествовател или да е роден откривател.

В живота

Той обича всичко, което е ново, автентично и авангардно и всичко към него го удивлява. Проявява интерес към науката – биология, логика на психиката, осведомителни технологии и медицина.

Мъжът Водолей може да стане популярен публицист или талант, а в случай че това не се случи, той ще е извънредно остроумен и умел, както и изобретател.

Ще работи самичък и ще прави нещата по собствен личен метод, защото има потребност от огромна доза самостоятелност и независимост. Ще бъде извънреден майстор, художник, фотограф и проверяващ публицист.

В любовта

Всичко се усложнява тогава, когато започнете да говорите за обич с мъжа Водолей.

Той не обича нищо толкоз, колкото персоналната си независимост и не схваща за какво би трябвало да се обвързва с различен човек. И нищо чудно да се уплаши, когато се заприказва за сериозен ангажимент или брак.

Мъжът Водолей търси красиви и недостъпни дами като не се задържа доста, а просто минава от една на друга, в случай че не се влюби.

Тогава към този момент ще страда за дълъг интервал от време. Най-добрият вид е да избере отворена връзка, в която и дамата държи на своята самостоятелност.

Той е чаровник и никога не е женомразец. Ще помогне на своята половинка да се осъществя професионално в живота.

Мъжът Водолей обича децата и ще желае непременно да им покаже вълнуващата част от живота.

Но… той не знае смисъла на думата „ честност “.

Жената Водолей

Тя е непредсказуема, фантастична и в това време дразнеща дама, която не може да помогне, само че държи да оказва въздействие върху хората.

Нейните реакции постоянно са изненадващи, даже повече от тези на мъжа Водолей. В множеството случаи съществува несъгласие сред това, което споделя и това, което прави.

В живота

Жената Водолей е парадоксална персона, съчетаваща в себе си сензитивност и променчивост. Тя ловко работи в екип по разнообразни планове или научни проучвания.

Психологическата й конфигурация ще й помогне да успее в специалности, свързани с следствие и умеене за чуване. Тя непрекъснато се тормози и се грижи за другите хора, а не за себе си.

Свободна и притежаваща огромна доза въображение, дамата Водолей ще има забавна кариера, съпроводена от непредвидени обрати, защото всичко останало ще й омръзва прекомерно бързо.

Тя може да бъде просперираща бизнес дама, в случай че това, с което се занимава я въодушевява.

В любовта

Тя споделя, че не схваща любовта и това е самата истина. Жената Водолей не вижда другата страна на своята половинка, а вижда само това, за което мечтае, и е нещастна в любовта.

Жената Водолей не желае да лимитира персоналната независимост на мъжа до нея, с цел да не бъде и тя лимитирана от него.

Наслаждава се на връзки, които към момента не са се провалили – буйни писма и дълги телефонни диалози.

Тя е изненадваща жена, която обича свободата си, с наслада ще се омъжи, ще се разведе и няколко месеца по-късно ще се окаже при някогашната си половинка.

Да, за известно време ще е щастлива с този метод на живот, само че би трябвало да осъзнае обстоятелството, че рано или късно ще се окаже сама, без брачен партньор и деца. И колкото по-навреме се осъзнае, толкоз по-добре.

Децата обичат нейната екстравагантност и разсипничество.

Източник: chetilishte.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР