Представителите на японското посолство в България Сусуму Уеда – заместник-

...
Представителите на японското посолство в България Сусуму Уеда – заместник-
Коментари Харесай

Представители на японското посолство впечатлени от Софийска област

Представителите на японското посолство в България Сусуму Уеда – заместник- началник на задачата и Мисаки Нишимура – културно аташе бяха на среща в Софийска област по отношение на идното посещаване на регионалния шеф Илиан Тодоров на остров Хокайдо за определяне на взаимоизгодно съдействие и контакти сред Софийска област и префектура Хокайдо.

По време на срещата с представителите на японското посолство беше направена презентация на Областта и опциите за съдействие в региона на стопанската система, туризма, културата, обществените действия.

Гостите останаха впечатлени от контактите, които Софийска област е основала с области в редица страни и икономическите условия, които основава Областта за развиване на български и огромни задгранични предприятия.

Бяха изтъкнати и приликите сред остров Хокайдо и Софийска област в областта на туризма, селското стопанство и екологията, които бяха окачествени като положителни предпоставки за бъдещото съдействие.

Специално внимание от японска страна беше обърнато на събора „ Копривщица пее “, който се организира под егидата на регионалния шеф и на опциите за съдействие в региона на етнокултурните връзки.

Представителите на японското посолство показаха своето удовлетворение от срещата и забавните обстоятелства, които научиха за Софийска област.
На работен обяд регионалният шеф Илиан Тодоров и посланикът на Япония н.пр. Масато Ватанабе ще проведат диалог във връзка установяването на двустранните връзки сред префектура Хокайдо и Софийска област.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР