Представителите на тези зодии са в състояние да развеселят жените

...
Представителите на тези зодии са в състояние да развеселят жените
Коментари Харесай

Мъжете от тези зодии не държат на външния си вид. Въпреки това жените са луди по тях

Представителите на тези зодии са в положение да развеселят дамите единствено посредством сполучлив диалог – те не би трябвало да се тормозят по какъв начин се показват. Те имат толкоз завладяващ темперамент, че елементарно намират нови сътрудници.

Мъжете от тези зодии не държат на външния си тип

Мъжете от тези зодии не могат да преценяват дали наподобяват добре или зле. Те въобще не се интересуват от този въпрос. Според тях дамите се поддават на персоналния сексапил на евентуалния сътрудник и не обръщат внимание дали е хубав.

Собствениците на тези зодиакални знаци сортират дамите съгласно личността:

Рак

Ракът не може да си показа да прекарва свободното си време във фитнеса и да работи върху фигурата си. Вместо това избира да гледа филм или да чете книга. Според него в любовта значим е интериорът, а не външният тип. Самият той не предявява условия към дамите, по тази причина чака и те да вършат същото.

Близнаци

Близнакът търси сътрудник, с който да развие интелектуално съгласие. Той слуша деликатно какво споделя тя, изцяло забравяйки какво носи тя или какъв грим си е поставила. Затова, когато отива на среща, той мисли за тематиките, които желае да повдигне в диалога, и не помни да се огледа в огледалото. Той може да пристигна на срещата със същото облекло, както би отишъл в магазина.

Водолей

Водолеят постоянно е доста хубав, само че не обръща внимание на това. Не го интересува дали има красиви черти. Според него хубостта на човек идва от вътрешната страна, по тази причина въобще не се интересува от външния си тип. Когато желае да очарова една жена, той й споделя за себе си с часове. Той е уверен, че ще я очарова със страхотни истории от живота си.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР