Представителите на тези знаци ще загърбят окончателно вече приключили стари

...
Представителите на тези знаци ще загърбят окончателно вече приключили стари
Коментари Харесай

5 зодии ще срещнат Любовта си през втората половина на Март

Представителите на тези знаци ще загърбят дефинитивно към този момент завършили остарели връзки и ще се втурнат в невероятна и очарователна нова любовна връзка, без да поглеждат обратно.

 

Ето кои 5 зодии ще срещнат любовта през втората половина на месец Март

 

 

 Овен

Страстните романтици – Овните, са страхотни ценители и фенове на флирта и красивите любовни истории. В края на месец Март те просто ще блестят от нови усеща, най-вероятно романсът ще бъде с сътрудник от работата или ще стартира след командировка. Тази връзка ще преобърне нормалния живот на Овена.

Възможен е типичен любовен триъгълник или даже промяна на непрекъснат сътрудник с нов.

Във всеки случай, вихър от пристрастеност ще завладее представителите на този знак и няма да имат опция да се опълчват на завладелите ги усеща. Звездите поучават Овните да слушат гласа на сърцето, такива срещи могат да се случат единствено един път в живота.

 

Рак

 

Аристократичните, артистични и харизматични Раци ще очароват новите си сътрудници и могат умерено да разчитат на дълга и сериозна връзка с вероятност за брак в бъдеще. Лесният флирт и красивото ухажване за влюбените Раци също не са непознати.

Може би това ще бъде празничен разказ за представителите на знака, които възнамеряват отмора през втората половина на месец Март. Във всеки случай любовните пристрастености ще донесат позитивни страсти, ще ви раздрусат от зимен сън и ще прибавят цвят към живота.

 

Везни

 

Везните са същински авантюристи, а любовният фронт е идеална платформа за тях да осъществят своите мечти и стремежи. В края на месец Март доста представители на този знак ще желаят промени в персоналния си живот.

Страстната романтика, срещите, любовният огън в кръвта са им  гарантирани.

Звездите ви поучават да вземете решение за съществени промени доста добре планувано и съществено, тъй като покровителството на ориста в този знак чака единствено сериозните представители на Везни, стремящи се да основат фамилна двойка. Леките и необвързващи романи през този интервал не са желателни.

 

Стрелец

 

Стрелецът е гуруто на любовния хороскоп. Атрактивни и секси, те елементарно стартират голям брой романи, без да се отличават с неизменност и честност, само че не и в края на месец Март.

Много представители на този знак ще желаят освен обич, само че и мощни, постоянни връзки. Звездите поучават да не се поддавате на импулси на ревнивост и тогава нова ярка и вълнуваща любовна история ще бъде прелестна.

 

Водолей

 

Доста спокоен и рационален, влюбеният Водолей се трансформира във вулкан от пристрастености, несдържан и всепоглъщащ. Те се влюбват бързо и всякога като че ли е финален. През втората половина на месец Март пристрастеностите ще ескалират в оптималната степен.

Това е време на смяна, а и на обич. Семейните Водолеи могат да имат буйна сантиментална забежка встрани. Самотните представители на този знак евентуално са в интензивно търсене на своята сродна душа.

 

 

Обобщавайки, можем умерено да кажем, че любовта ръководи света и втората половина на месец Март ясно потвърждава това. Овен, Рак, Везни, Стрелец и Водолей, звездите ви предсказват ​​ярки и вълнуващи любовни връзки, а ние ви пожелаваме да бъдат мощни и хармонични.

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР