Представителите на тези Знаци ще прекарват часове в търсене на

...
Представителите на тези Знаци ще прекарват часове в търсене на
Коментари Харесай

6-те най-упорити зодии, които не обичат да искат помощ от никого

Представителите на тези Знаци ще прекарват часове в търсене на вярното място, вместо да питат за напътствията. Търсенето на помощ е едно от най-лесните неща за правене, само че за някои хора се оказва необикновено мъчно.

Как астрологията е обвързвана с молбата за помощ? Някои показват това като симптом на уязвимост и не регистрират обстоятелството, че настояването за помощ или съвет може да спести личното им време.

ОВЕН (21 март - 19 април)

Изобщо не е срещу да изиска фундаментална помощ, само че той постоянно няма нито време, нито самообладание за това.

Овенът е по-импулсивен от другите Знаци, защото се управлява от силата на Огъня. По-добре е те да продължат да вървят напред, да вършат лични неточности, в сравнение с да се стопират и да чакат съвет.

КОЗИРОГ (22 декември - 19 януари)

Те са доста горди със своята самостоятелност и автономия. Ако се нуждаят от информация, избират да я търсят сами.

Последното, което Козирогът желае, е да се усеща незапознат.

Козирозите не са уверени, че информацията, която получават от други хора, е надеждна или че могат да се доверят на непознатите препоръки. За тях е доста по-добре да продължат, да намерят всички запаси, които могат, и да се надяват на най-хубавото.
 Внимавайте по какъв начин поддържате връзка с 2-те най-упорити зодии Внимавайте по какъв начин поддържате връзка с 2-те най-упорити зодии
Упоритостта може да бъде потребна. Всичко зависи от гледната точка.  Например, в случай че оказва помощ за реализиране на поставените цели. Но всич...

ВОДОЛЕЙ (20 януари - 18 февруари)

Тайно се опасява да не бъде жигосан като някой, който не знае какво прави. Те няма да изискат помощ, тъй като не желаят да наподобяват невежи.

Водолеите обичат да имат персонално пространство за опити, тъй че в случай че нещо се обърка, те употребяват опита си, с цел да подобрят обстановката.

Има причина СТРЕЛЕЦ (22 ноември - 21 декември) в никакъв случай да не изиска помощ. Те желаят да го създадат по собствен личен метод и го вършат по този начин, даже и да е неправилно.

Те не желаят да трансформират своите способи или техники поради някой различен. Стрелецът ще работи до последно, както той самичък е решил, даже в случай че види, че тактиката му води по неверен път.
 Най-упоритите зодии Най-упоритите зодии
Наистина съществуват хора, които не биха се предали за нищо на света. Има хора, които за нищо на света не биха се предали. Няма да се о...

СКОРПИОНИТЕ (23 октомври - 21 ноември) не желаят помощ, тъй като те освен не желаят да бъдат в тежест на никого, само че и не желаят да усещат, че дължат нещо на някого. Скорпионите се гордеят със способността си да се грижат за себе си и да го вършат доста добре.

Ако бяха подвластни от помощта на другите, това можеше да ги лиши от възприятие за горделивост за личните им достижения. Те знаят, че в последна сметка ще реализиран задачите си със лични старания.

ТЕЛЦИТЕ (20 април - 20 май) са доста упорити и имат вяра, че пътят им е единственият верен. Моленето за помощ може да значи, че Телецът би трябвало да промени гледната си точка, а той не желае да трансформира нищо.

Плановете и концепциите на Телеца постоянно ще ги насочват към верните решения и дейности. Ако нещата вървят добре без външна помощ, те са изключително удовлетворени.

Телецът е извънредно толерантен и задоволително концентриран, с цел да чака дълготрайни резултати и да не търси съвет от тези, които може да са по-компетентни.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР