Представителите на силния пол най-сетне разкриха истинските си пристрастия към

...
Представителите на силния пол най-сетне разкриха истинските си пристрастия към
Коментари Харесай

Кльощавите вече не са на мода! Мъжете искат...

Представителите на мощния пол най-накрая разкриха същинските си пристрастия към вида женска фигура и се оказа, че мъчително слабите девойки с юношеска фигура към този момент не са на мода! Щом кльощавелките не са привлекателни, тогава какъв вид контур влияе най-силно на мъжете?

Сигурно сте чували за фигура вид " песъчлив часовник " и за това, че тя по нея мъжете напряко си губят мозъка. Подобни констатации звучат субективно, до момента в който не се намеси науката! Да, учените съумяха да дефинират, че мъжете са луди тъкмо по дами с тънка талия и обилни форми над и под нея.

Специалистите са установили, че в случай че при една жена съотношението сред бедра и талия е 0.7, то мъжете доста по-често запомнят някои детайлности за нея. Става въпрос за неща, на които огромна част от представителите на мощния пол не обръщат внимание, като цвят на очите, форма на устните и така нататък Изобщо не се съмнявайте, в случай че изглеждате по този метод, той сигурно ще запомни даже какво работите! Този вид фигура не е обвързвана нито с тежестта, нито с височината ви. Тук основна роля играят извивките.

Съблазнителните гладки извивки на женското тяло провокират еротични картини в мъжкото въображение. Виждайки жена с апетитни форми, мъжът незабавно взема решение, че тя е доста буйна по природа.

Ако желаете да разберете какъв е вашият вид фигура, задоволително е да отпуснете корема си и да намерите най-тясната част на талията. След това измерете най-широката част от бедрата си. Разделете полученото от талията с това от бедрата и сте подготвени! Обемът на талията би трябвало да е 70% от размера на бедрата и 76% от размера на гърдите. А бюстът - 43% от растежа ви.

jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР