Представителите на Община Разлог, РУО- Благоевград, разложки професионални гимназии и

...
Представителите на Община Разлог, РУО- Благоевград, разложки професионални гимназии и
Коментари Харесай

В Разлог обсъдиха план-приема за следващата учебна година

Представителите на Община Разлог, РУО- Благоевград, разложки професионални гимназии и бизнеса организираха работна среща по отношение на организацията на план- приема за идната образователна година.
По време на полемиката присъстващите разискаха разновидности за разпространение на специалностите, изучавани в трите гимназии, осъществяване на ученическите практики в действителна работна среда и образуване на дни на отворените порти в образователните заведения.
“План- приемът би трябвало да бъде действително проведен, тъй че да отговоря на търсенията на трудовия пазар в общината. Всички сме задължени да вземем верните решения за образование на идните генерации, с цел да запазим нашия район. С общи старания Община Разлог, ръководителите на локалните компании, шефовете на образователните заведения и РУО, би трябвало да намерим разновидности за ангажиране вниманието на учениците, предоставяйки им действителната работна среда, в която би следвало да се осъществят, откакто завършат своето професионално образование. ”, разяснява кметът на община Разлог- инж. Гърменов.
На срещата инж. Гърменов съобщи, че чака настоящи и целесъобразни оферти за специалности от шефовете на ПГ по МСС, Пг по превоз и Разложката професионална гимназия, доникъде на декември, с цел да има задоволително време за разискване на краен вид за тяхното практическо приложение.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР