Представителите на някои от знаците на зодиака ясно знаят, че

...
Представителите на някои от знаците на зодиака ясно знаят, че
Коментари Харесай

Това са ЗОДИИТЕ, които искат и могат да покорят света

Представителите на някои от знаците на зодиака ясно знаят, че им е предопределено освен да трансформират света, само че и да получат власт над забележителна част от него. И това не е единствено в тяхната глава - тези персони в действителност могат да реализират избрана мощ.

Някои желаят да създадат света по-добро място, а други биха употребявали властта за персонални ползи и да отмъстят на враговете си. Вижте кои са тези зодиакални знаци:
Овен
Да спечелите власт над целия свят значи да станете първи. А за Овен единствено това има значение. Той желае постоянно да е първи във всичко. Тези зодии са подготвени да дадат всичко, с цел да реализиран оптималната позиция. Но защото не постоянно могат рационално да преценяват последствията от личните си дейности, те прекомерно постоянно рискуват и избират да не договарят, а да прокарват своите ползи.
Козирог
Те се нуждаят от власт над света, с цел да го вкарат в най-малко някакво сходство на ред. Това не е обвързване или привилегия, а упорита работа, на която Козирозите са подготвени да устоят в името на фантазиите си. Защото този знак на зодиака вижда най-високата си задача в въвеждането на ред в този безреден и непредсказуем свят.
Лъв
Лъвовете не желаят власт - те просто знаят, че никой с изключение на тях не може да се оправи с тази материя. И в случай че се оправи, няма да получи наслаждение. Те желаят просто да управляват- група хора, огромен бизнес, а за какво не страна или целия свят. И имат доста качества, с цел да се оправят с тази роля.



Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР