Представителите на Лейбъриската партия във Великобритания предложиха депутатите да имат

...
Представителите на Лейбъриската партия във Великобритания предложиха депутатите да имат
Коментари Харесай

Пълна лудница във Великобритания! Искат си ЕС

Представителите на Лейбъриската партия във Англия предложиха депутатите да имат правото да гласоподават за втори референдум за бъдещето на страната в Европейски Съюз, заяви The Telegraph.

Предложението е част от опциите да се спре излизане на страната от Европейски Съюз без съглашение.

Парламентарно изменение, импортирано късно в понеделник, ще желае от министрите да се явят в Народното събрание, с цел да обсъдят възможни способи да предотвратят излизането от Европейски Съюз без договорка.

Лидерът на английската опозиционна Лейбъристка партия Джереми Корбин направи още една стъпка за павиране на пътя за провеждането на нов референдум за участие в Европейския съюз, като се пробва да употребява Народното събрание за изземване на контрола над процедурата по Брекзит от премиера Тереза Мей, написа обстоятелства.бг.

40 министри към този момент са заплашили министър председателят Тереза Мей с оставка, в случай че не им разреши да гласоподават за механизъм, който ще блокира излизане на Англия от Европейски Съюз без съглашение. Според специалисти министър председателят мъчно ще разреши независимост в сходно гласоподаване.

Предложението за съглашение за излизане от Европейски Съюз, контрактувано от министър председател с Европа, беше отхвърлено от английския парламент. Сега се възнамерява отсрочване на датата на излизането.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР