Представителите на германския бизнес са против нови ограничителни мерки срещу

...
Представителите на германския бизнес са против нови ограничителни мерки срещу
Коментари Харесай

Германският бизнес преди срещата с Путин: Не искаме нови санкции срещу Русия

Представителите на немския бизнес са срещу нови ограничаващи ограничения против Русия. Това съобщи ръководителят на Германско-руската външнотърговска палата Матиас Шеп в изявление за ДПА, фрагменти от което са оповестени през днешния ден и представени от ТАСС.

" Дори в най-сложните интервали на студената война немската стопанска система бе стабилизиращ фактор в връзките на двете страни ", споделя той. " Новите наказания не водят към понижаване на напрежението или към спад на борбата ", добавя Шеп.

В Сочи президентът на Русия Владимир Путин ще разиска през днешния ден с ръководителите на над 20 немски компании настоящи планове и проектите им за вложения.

Матиас Шеп разяснява, че президентът Путин не се среща с предприемачи от други страни в подобен формат и толкоз постоянно.

Говорителя на Кремъл Дмитрий Песков съобщи, че немският бизнес е необятно показан в Русия и се цени. По думите му за немските предприемачи, както и за предприемачите от други страни се основават равни условия за работа, а самите бизнесмени имат проекти за разширение на бизнеса. Той уточни, че всички тези въпроси ще бъдат разисквани с Путин.

Преди днешната среща представителят сподели пред публицисти, че Кремъл регистрира позитивен темперамент на развиване на руско-германските връзки в комерсиалната и икономическата сфера.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР