Представителите на фенклуба на Локомотив Пловдив отрекоха, че техни представители

...
Представителите на фенклуба на Локомотив Пловдив отрекоха, че техни представители
Коментари Харесай

Фенове на Локо Пловдив отричат да са замесени в скандала на мача с Англия

Представителите на фенклуба на " Локомотив Пловдив " отхвърлиха, че техни представители имат присъединяване в абсурда на националния стадион " Васил Левски " по време на срещата България - Англия.

Според тях, последователи на " Локомотив " са участвали на мача, само че не са обиждали гостите от Албиона с подвиквания и нацистки знаци. Обвиненията в британски медии потвърждават единствено, че публицистите на Острова не познават нравите на почитателите на " Локомотив ".
Емил Геранов, член на фенклуб „ Локомотив " Пловдив: Все отново, нали, това е футболен мач, не е тенис, не е тенис на маса и обикновено е там да има реакция. И хората да реагират, да има подвиквания, да има освирквания, когато да кажем се освирква даден футболист се вика " уууу ", нали? Това не би трябвало да бъде тълкувано като маймунски звуци. Тук може би е моментът да кажа, че в случай че желаете, в този момент сме на стадион Локомотив, може да попитате някой от нашите футболисти, да вземем за пример Стивън Езе или Дейвид Маленбана дали те тук се усещат жертви на расизъм. Мисля, че няма да получите позитивен отговор.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР