Представителите на БСП напускат Управителния съвет на Сдружението на общините.

...
Представителите на БСП напускат Управителния съвет на Сдружението на общините.
Коментари Харесай

Кметовете на БСП напускат УС на Сдружението на общините


Представителите на Българска социалистическа партия напущат Управителния съвет на Сдружението на общините. Това взеха решение на специфична среща на „ Позитано” 20 членове на управлението, кметове, ръководители на общински препоръки и делегати на Общото заседание на организацията от столетницата.

От пресцентъра на партията оповестиха и претекста за решението - "дългогодишната и целенасочена политика на държавното управление на Бойко Борисов за разделяне на кметовете съгласно политическата им принадлежност, с което се санкционират жителите на общини, ръководени от Българска социалистическа партия ".

„ Многократно сме алармирали, че средствата, разпределяни отвън бюджета с решение на Министерски съвет, се насочват към общини на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Финансирането се прави без критерии и процедури. Напускаме УС на Сдружението в символ на противоречие с тази политика и липса на всякаква чуваемост от страна на държавното управление за проблемите на локалната власт”, се споделя в позицията на алените.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР