Представителите на бизнеса не са по-важни от общественото здраве. И

...
Представителите на бизнеса не са по-важни от общественото здраве. И
Коментари Харесай

СЗО: Бизнесът не е по-важен от общественето здраве


Представителите на бизнеса не са по-важни от публичното здраве. И това, което се употребява като мотив за отварянето на нощните заведения, че по този начин и по този начин хората влизат в по-интензивен контакт един с различен, не е изключително годно, тъй като в нощните заведения, изключително след едно несъмнено време, човек занемарява дори да е имал някаква концепция за протективно държание и в действителност по този метод не се оказва помощ на битката с COVID-19. Това разяснява в студиото на Българска национална телевизия доцент доктор Михаил Околийски, представител на СЗО в България.

Той напомни, че Световната здравна организация има ясни наставления по какъв начин се разхлабват ограничения. Това би трябвало да става мярка по размер, и едно от най-важните неща, за които по-малко сме говорили, е връзката на риска - обществото да бъде въвлечено в полемиката за това за какво се разхлабват ограничения или пък за какво се връщат назад, акцентира доцент Околийски.

Това, което се следи в последно време, е неналичието на такава връзка с хората. И това от теоретическа и от практическа позиция води до едно нараснало съмнение към тези ограничения, счита представителят на офиса на СЗО у нас. Според него би трябвало да има един непрекъснат диалог, разговор.

Скептицизмът у хората той си изяснява преди всичко с неслучващата се връзка на риска, и второ с умората в хората и търсенето на излаз от цялата тази обстановка, пренасищането с послания, с старания.

Много хора неправилно си помислиха, че с идването на лятото вирусът ще изчезне, а се случва тъкмо противоположното и това е мъчно да се асимилира от човешкото схващане. Може би най-лошото следва, по тази причина СЗО се пробва по един напълно разумен метод да показа тази информация с хората, само че се сблъсква с едно предпочитание към този момент всичко да е минало, разяснява доцентът.

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР