Представителите на "Атака" не взеха участие нито в обсъжданията, нито

...
Представителите на "Атака" не взеха участие нито в обсъжданията, нито
Коментари Харесай

Волен Сидеров нарече Цветанов бивш комунист от МВР

Представителите на "Атака " не взеха присъединяване нито в разискванията, нито в гласуванията за отстраняването на Валери Жаблянов, тъй като това е загуба на време. Така ръководителят Волен Сидеров разяснява вчерашния спор по оставката на социалиста.

Сидеров разкритикува съдружния си сътрудник и началник на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов. По думите му Цветанов работил като "координатор ", който си измисля незначителни тематики за спор, вместо да се концентрира върху нещо значимо.

"Например, закона за българския език, който сме подготвили от дълго време. Промените в състава на КЕВР, които подвигнаха цената на водата. Тези тематики не са значими за ръководителя на ГЕРБ, за него е значимо да в профил зам.-председателя на Народно събрание, тъй като ставало дума за националния съд. Аз по принцип доста обичам някогашни комунисти от Министерство на вътрешните работи да разсъждават за комунизъм, социализъм и национален съд. ", уточни Волен Сидеров.

Той съобщи, че не влиза в конфликт с Цветан Цветанов, тъй като не са на едно равнище.

"Ние сме във властта, не с цел да решаваме проблемите на някой олигарх и да му уредим лифти, курорти и пързалки, а сме за приходите на хората, да ги изравним. ", добави Сидеров.

Той посочи, че може да се започват енергийни планове, само че управлението на ГЕРБ избира да се занимава с метафизичен въпроси.

Лидерът на "Атака " добави, че е в пълномощията на президента да постанова несъгласие, разяснявайки действието на Радев да наложи несъгласие на Закона за банковата неплатежоспособност.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР