Представители на западните държави работят по различни варианти на споразумение

...
Представители на западните държави работят по различни варианти на споразумение
Коментари Харесай

WSJ: Западът работи по мирни споразумения, но те не устройват нито Украйна, нито Русия

Представители на западните страни работят по разнообразни разновидности на съглашение за преустановяване на спора в Украйна, само че техните условия не дават отговор на ползите нито на Украйна, нито на Русия. Това разясняват в редакцията на американския вестник The Wall Street Journal, предава.

" Някои западни чиновници създават огромни покупко-продажби за преустановяване на войната, само че те не съумяват да реализират задачите както на Киев, по този начин и на Москва “, твърди изданието.

В същото време вестникът дефинира " далечна вероятност “ постигането на главната цел на Украйна, която се състои във " възобновяване на нейната териториална целокупност “. Причината е лимитираната поддръжка от основни съдружници, които се притесняват от ненужни " разноски и опасности “. Като образец са посочени Съединени американски щати и Германия.

По-рано пенсионираният американски боен офицер Даниел Дейвис изрази мнение, че Украйна в никакъв случай не би могла да победи Русия на бойното поле. Според него, с цел да резервира остатъка от територията си, Киев би трябвало да замрази спора.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР