Представители на всички пет партии, представени в парламента, обсъдиха в

...
Представители на всички пет партии, представени в парламента, обсъдиха в
Коментари Харесай

Чуколов цитира Камен Донев в ефира: Боят изгражда, той не разгражда

Представители на всички пет партии, показани в Народното събрание, разискаха в ефира на " Нова телевизия " приключващият през днешния ден политически сезон. Едно от тематиките, естествено, бе спорът сред НФСБ и Атака, който ескалира през вчерашния ден с лек физически спор сред Валентин Касабов и Волен Сидеров. По-късно министър председателят Борисов събра всички водачи на съдружния си сътрудник, сдобри ги и разгласи, че ръководството е устойчиво.

" Беше някакво побутване на стола. Въпросът е за какво подобен човек като Валентин Касабов би трябвало да е народен представител. В телевизия " Алфа " го имаме на запис това побутване на стола ", сподели депутатът от Атака Десислав Чуколов.



Валентина Кръстева от Движение за права и свободи попита докога Борисов ще бъде като звероукротител на своите, вместо да се занимава с същински значимите неща. Александър Симов от Българска социалистическа партия пък изрази терзание, че след багра, ще последва ново ритване и така нататък Тук Чуколов с усмивка сподели: " Не се тормозете, за вас няма ужасно ". Към края на диалога пък депутатът от Атака реши да цитира скеч на артиста Камен Донев: " Боят построява, той не разгражда ".

Преди това Десислава Атанасова от ГЕРБ разгласи, че с приемането на ветото на закона за приватизацията всичи парламентарни групи са посочили, че нямат връзка с едрия бизнес. Тя разкри, че ГЕРБ е потвърдила, че даже да има междуличностни спорове в Народното събрание, те се вземат решение за часове.

" Закон, който икономисва едни пари на огромен предприемач, би трябвало да бъде именуван лобистки. Имаше доста неща, по които постигнахме единодушие. Политиката е тип полемика, тип спор. Парламент, който непрекъснато е в единодушие, не мисля, че също е добър като вид. Разбира се, че Европредседателството мина добре. За страдание външната политика измести вътрешната и наесен ще плащаме цената за това ", сподели Александър Симов.

Чуколов пък упрекна партията на Симов, че вършат кавги от всичко. Това се превръщало в опростачване и трябвало да се търси спор, а не скандал.

Пламен Христов от " Воля " сподели, че неговата партия е единствената, която не се вписва в свадите. " Това е следващото блъскане сред упрявлавящи и съпротива. Воля потвърди, че в политическия живот има една партия, която не може да бъде обвързвана с никакви схеми, не съумяха да ни замесят в подобен вид кавги ", безапелационен бе Христов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР