Представители на Спаси София“ начело с лидера ѝ Борис Бонев

...
Представители на Спаси София“ начело с лидера ѝ Борис Бонев
Коментари Харесай

Спаси София с акция на неремонтиран тротоар на пл. Св. Неделя

Представители на „ Спаси София “ отпред с водача ѝ Борис Бонев проведоха през днешния ден акция против неремонтиран тротоар на площад „ Света Неделя “ в столицата. На местата, където липсват плочки от тротоара, от „ Спаси София “ засадиха цветя и желаеха Община София да извърши незабавен ремонт на настилката.

Нито един от новоремонтираните тротоари в София не е изпълнен по стандарт, макар че подобен стандарт е признат от общината преди месеци, сподели водачът на “Спаси София ” Борис Бонев. Като общински съветник  още преди 2 години той изискал незабавен ремонт на тротоара на ъгъла на бул. Витоша и улица “Позитано ” до Съдебната палата, само че подобен и досега не е осъществен. 

" Тъй като общината към този момент години наред тука  ни е оставила една разорана равнища с изчезнали плочки, в които хората си чупят крайници, ръце, спъват се. Понеже ние не считаме, че това би трябвало да бъде типът на центъра на една европейска столица, по тази причина взехме решение през днешния ден да облагородим този център на града, като в разораната равнища посадим цветя. Точно този тротоар е тротоара, през който минават 100% от гостите на София. Тези, които по-късно би трябвало да описват по какъв начин са си прекарали в нашия град, с цел да може и още, и още туристи, и респективно бизнес да дойдат тук. Обръщам внимание, че тук трябваше доста от дълго време да се случи плана за ремонт на площад " Света Неделя ",  план, който беше един от главните акценти в програмата на Йорданка Фандъкова, само че както той, по този начин и доста други от главните ѝ планове не се случиха през този мандат, разяснява Борис Бонев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР