Представители на Сити Футбол Груп са присъствали на двубоя между

...
Представители на Сити Футбол Груп са присъствали на двубоя между
Коментари Харесай

От Сити Груп гледали Филип Кръстев срещу Локо

Представители на Сити Футбол Груп са участвали на дуела сред Левски и Локомотив (София) в събота. “Сините ” победиха с 1:0 с гол на Филип Кръстев, а точно халфът на домакините е бил обектът на наблюдаване от хората от Манчестър Сити. Той е благосъстоятелност на компанията, която има 12 футболни клуба по света, като лицето на корпорацията са “гражданите ”. 

Филип Кръстев играе в Левски чартърен от белгийския Ломел. Контрактът сред двете страни завършва след края на сезона и към момента не е ясно какво е бъдещето на българския национал. Наскоро Станимир Стоилов съобщи, че от халфа зависи дали ще остане на “Герена ”, само че след напускането на треньора може внезапно да се промени настройката на Кръстев да продължи да носи синята фланелка. 

Представители на Сити Футбол Груп бяха и на стадион “Александър Шаламанов ” в “Овча купел ” в неделя. Те изгледаха мача сред Славия и ЦСКА - София от 25-ия кръг на шампионата. Вчера бяха и в Бистрица за дуела сред ЦСКА 1948 и Ботев (Пловдив). 

“Тема Спорт ”

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР