Представители на ресторантьорския бизнес започват протести от днес заради .

...
Представители на ресторантьорския бизнес започват протести от днес заради .
Коментари Харесай

Ресторантьори излизат на протести с блокади в цялата страна

Представители на ресторантьорския бизнес стартират митинги от през днешния ден поради. Това заяви пред БНР ръководителят на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов .

По думите му през днешния ден ще бъде блокиран центърът на Велико Търново, а на следващия ден това ще се случи в Пловдив. Голям митинг ще има на 7 септември в София.
 Алибегов на среща с Българска социалистическа партия: Предложението на доцент Кунчев е за непълен локдаун, подготвени сме за митинг Алибегов на среща с Българска социалистическа партия: Предложението на доцент Кунчев е за непълен локдаун, подготвени сме за митинг
Това е още веднъж непълен локдаун. Така ръководителят на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов разяснява предлагането на година..

„ Това, което ние ще създадем, целият туристически отрасъл, дружно с всички наранени браншови организации по тази заповед, започваме да блокираме цялата страна. Днеска почваме от Велико Търново, на следващия ден Пловдив, в София ще създадем голям митинг на 7-и, и оттова насетне всеки ден ще блокираме цялата страна. Абсолютна неистина е, че има каквито и да е било социално-икономически ограничения и за бизнеса, и за хората “, сподели Ричард Алибегов - ръководител на Българската асоциация на заведенията.

Още от ОБЩЕСТВО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР