Представители на Продължаваме промяната на Кирил Петков и Възраждане на

...
Представители на Продължаваме промяната на Кирил Петков и Възраждане на
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: ПП и „Възраждане” купуват ромски вот в Пазарджик по 100 лв., бият се за 300 гласа

Представители на „ Продължаваме промяната ” на Кирил Петков и „ Възраждане ” на Костя Копейкин са се хванали за гушите поради платени авансово 300 ромски гласа в гетото на Пазарджик – кв. „ Изток ”, разкри пред Narod.bg Министерство на вътрешните работи източник от града край Марица.

По-рано през днешния ден пристигна новината, че копторът е блокиран от чиновници на полицията, а на територията на цялата област тече интервенция против пазаруване на гласове и данъчни закононарушения.

В интервенцията вземат участие представители на „ Жандармерия “, „ Охранителна полиция “, „ Икономическа полиция “, Пожарна сигурност, Областна дирекция по сигурност на храните. Национална агенция за приходите, трудова ревизия.

Проверяват се магазини, офиси, заложни къщи, търговски обекти. Обект на инспекция са и подозрения или сигнали за пазаруване на гласове, като акцията ще продължи целия ден, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Реклама

Нашият източник посочи, че мотив за акцията са взаимни обвинявания сред Политическа партия и „ Възраждане ” за предизборни измами.

Всъщност, емисарите на Кирил Петков и Костадин Костадинов се сдърпали поради 300 ромски гласа, които и двете партии купили авансово по 100 лв. на калпак.

И двете партии считали, че платените към този момент роми ще гласоподават за тях на вота на 2 октомври.

Хората на Копейкин, обаче, избеснели, откакто спипали флаери на Политическа партия с написани на тях три имена и ЕГН. Оказало се, че въпросните платени гласоподаватели към този момент били напазарувани и от „ Възраждане ”.

Това станало мотив партиите да подадат сигнали една против друга за предизборни закононарушения, което пък довело и до акцията на Министерство на вътрешните работи, безапелационен е източникът на Narod.bg.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР