Представители на пътностроителни фирми излязоха на протест при пътен възел

...
Представители на пътностроителни фирми излязоха на протест при пътен възел
Коментари Харесай

Работници излязоха на протест в участък на трасето Ловеч-Троян

Представители на пътностроителни компании излязоха на митинг при пътен възел " Абланица " на пътя Ловеч-Троян. Така те се причислиха към националния митинг с искане за погашение на дължимите от страната суми за осъществена от тях активност.
 Българска телеграфна агенция
" Не сме политически  заложници ", „ Платете ни в този момент “, „ Вие ли ще ни платите тока, газа, горивата? “ и други гласяха надписите, сложени на транспортните средства, измежду които и тежкотоварните коли, на пристигналите да изразят своето неодобрение.

Част от протестиращите показаха, че не са получавали заплати от 3-4 месеца.
 Българска телеграфна агенция
Тодор Михайлов сподели, че компанията, в която работи, и е правила ремонт на пътя Троян-Кърнаре преди две години, има да получава 30 милиона лв. от страната.

Управители на строителните компании показаха терзание, че не могат да задържат служащите си, които всеобщо желаят да изоставен. 

Божидар Горчев, механически началник на една от протестиращите компании, сподели, че имат да получават 60 милиона лв. - както за ремонтни действия, по този начин и за зимно поддържане на пътища. Последният превод от страна на страната е бил през април предходната година, понеговите думи.

Протестът е ориентиран както против държавното управление, по този начин и против Народното събрание, които дружно би трябвало да решат казуса с заплащанията, съобщи Горчев.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР