Представители на организацията FARE - Футболна асоциация срещу расизма в

...
Представители на организацията FARE - Футболна асоциация срещу расизма в
Коментари Харесай

Агент под прикритие шокира с разказ за расисткия скандал

Представители на организацията FARE - Футболна асоциация против расизма в Европа - бяха под прикритие на трибуните на Националния стадион "Васил Левски " на мача сред България и Англия. Техен представител е изготвил отчет с шокиращи детайлности и изводи за целия расистки скандал, сътворен в София от шепа ултраси с качулки.

Представителят на организацията за Източна Европа Павел Клименко описа в детайли пред вестник "Таймс ", че е разказано всичко в отчет, въз основата на който ще се търсят съществени санкции против България. А пред вестник "Дейли Телеграф " описа и с детайлности за случилото се.

"В Източна Европа е много честа процедура хора от хулиганските и неонацистки групи да са назначавани от клубовете за стюарди. Такива бяха поставени за стюарди и на мача България - Англия, което е незаконна немарливост от страна на Българския футболен съюз. "

"Тези хора облякоха по един потник на длъжностни лица, с цел да се вметнат неусетно около инспекциите на БФС. И от федерацията са отговорни, че не са се погрижили за повече и по-солидни инспекции на входовете на оборудването. "

"Нашите инфилтрирани сътрудници видяха неведнъж нацистки поздрави на естрада, която по принцип приютява почитатели на Левски от известна по целия свят с фашистките си изстъпления формация, която е измежду най-лошите, с които сме си имали работа. Хора от нея елементарно се инфилтрират на всички места и вършат неонацистки жестове. "

"В тази секция имаше и почитатели на Локомотив Пловдив, чийто тим, също като Левски, има наказване за расизъм и дискриминация на европейско равнище. Маймунски звуци пък ехтяха неведнъж от бранша, в който се настаняват по принцип почитатели на ЦСКА. "

"Когато се задейства антирасисткият протокол на УЕФА, видяхме група от към 20-30 последователи да се изнизват от стадиона съвсем без опозиция, което навежда на мисълта, че дейностите им не са били просто спонтанни. "

"Има два разновидността, като единият е, че са желали да създадат изказването си и да изоставен, а другият е, че са били помолени от стюардите, с които се познават персонално, да изоставен. Очевидно е, че те бяха там, с цел да покажат най-лошото от себе си. "

"Голямата част от виковете, които можеше да се чуят там, бяха ориентирани против БФС. Те звучаха от сорта на "К*р за БФС " и "К*р за Михайлов ", който беше президент на централата. Българските ултраси - и на национално, и на клубно равнище, имат дълготраен спор с Михайлов и с БФС като цяло, подбудени от неприятното показване на тима и други неща. Така че те ненавиждат и президента на централата си. "

"Дори имат прякор за него. Наричат го Перуката, което издава, че нямат топли усеща. Но да отдадем всички тези дейности единствено на желанието да наранят президента на БФС и централата като цяло, е прекомерно тайна доктрина ", декларира Клименко.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР