Представители на организацията FARE (Футболна асоциация срещу расизма в Европа)

...
Представители на организацията FARE (Футболна асоциация срещу расизма в Европа)
Коментари Харесай

Представителят на FARE Павел Клименко: Българските ултраси мразят президента Михайлов, наричат го Перуката

Представители на организацията FARE (Футболна асоциация против расизма в Европа) са били под прикритие на трибуните на стадион " Васил Левски " за мача сред България и Англия (0:6).

Техен човек е изготвил отчет с детайлности и изводи за расисткия скандал.

Представителят на организацията за Източна Европа Павел Клименко описа в детайли пред вестник " Таймс ", че е разказано всичко в отчет. Пред вестник " Дейли Телеграф " описа и с детайлности за случилото се, написа topsport.bg.

Ето думите му:

" В Източна Европа е много честа процедура хора от хулиганските и неонацистки групи да са назначавани от клубовете за стюарди. Такива бяха поставени за стюарди и на мача България - Англия, което е незаконна немарливост от страна на Българския футболен съюз.

Тези хора облякоха по един потник на длъжностни лица, с цел да се вметнат неусетно около инспекциите на БФС. И от федерацията са отговорни, че не са се погрижили за повече и по-солидни инспекции на входовете на оборудването.

Нашите инфилтрирани сътрудници видяха неведнъж нацистки поздрави на естрада, която по принцип приютява почитатели на Левски от известна по целия свят с фашистките си изстъпления формация, която е измежду най-лошите, с които сме си имали работа. Хора от нея елементарно се инфилтрират на всички места и вършат неонацистки жестове.

В тази секция имаше и почитатели на Локомотив (Пловдив), чийто тим, също като Левски, има наказване за расизъм и дискриминация на европейско равнище. Маймунски звуци пък ехтяха неведнъж от бранша, в който се настаняват по принцип почитатели на ЦСКА.

Когато се задейства антирасисткият протокол на УЕФА, видяхме група от към 20-30 последователи да се изнизват от стадиона съвсем без опозиция, което навежда на мисълта, че дейностите им не са били просто спонтанни.

Има два разновидността, като единият е, че са желали да създадат изказването си и да изоставен, а другият е, че са били помолени от стюардите, с които се познават персонално, да изоставен. Очевидно е, че те бяха там, с цел да покажат най-лошото от себе си.

Голямата част от виковете, които можеше да се чуят там, бяха ориентирани против БФС. Те звучаха от сорта на " К*р за БФС " и " К*р за Михайлов ", който беше президент на централата. Българските ултраси - и на национално, и на клубно равнище, имат дълготраен спор с Михайлов и с БФС като цяло, подбудени от неприятното показване на тима и други неща. Така че те ненавиждат и президента на централата си.

Дори имат прякор за него. Наричат го Перуката, което издава, че нямат топли усеща. Но да отдадем всички тези дейности единствено на желанието да наранят президента на БФС и централата като цяло, е прекомерно тайна доктрина ".

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР