Представители на нови шест вида спорт кандидатстват по програма „Спортни

...
Представители на нови шест вида спорт кандидатстват по програма „Спортни
Коментари Харесай

СЪСТЕЗАТЕЛИ ОТ ОЩЕ ШЕСТ СПОРТА КАНДИДАСТВАТ ЗА СПОРТНИ ТАЛАНТИ НА „ЕВРОФУТБОЛ“

Представители на нови шест типа спорт аплайват по стратегия „ Спортни гении “ на „ Еврофутбол “ – това сочи статистиката на подадените досега планове. Това са биатлонисти, акробати, плувци, джудисти, ветроходци и шахматисти. Всеки от тях търси сума близка до оптималните 5000 лв., които се отпускат по програмата. Всички състезатели имат потребност от закупуване на нова и съвременна екипировка и да декларират участия в надпревари в България и в чужбина. Също по този начин са им нужни и средства за подготвителни лагери и възобновяване. Тези спортове се допълват от първите претенденти – по лека атлетика и таекуон-до.
Припомняме, че състезанието по тазгодишното издание на „ Спортни гении “ започва на 30.01 и ще продължи до края на февруари. Всички самостоятелни състезатели на възраст до 28 година, искащи да получат финансиране по програмата е належащо да се срещнат с Указанията за кандидатстване на уеб страницата talanti.eurofootball.bg и да изтеглят нужните документи. След като ги попълнят, би трябвало да ги върнат по е-поща на сътрудниците от фондация „ Работилница за цивилен начинания “ [email protected] до 24:00 ч. на 28.02.2019 година „ Еврофутбол “ обезпечава още веднъж квота за българските „ параолмпийци “.
Първата стъпка след приключването на състезанието е оценката по административни критерии. Следва оценяване от Групата на съветниците. Одобрените претенденти ще бъдат оповестени в края на месец март.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР