Представители на НОИ също ще отговарят на въпроси към горещите

...
Представители на НОИ също ще отговарят на въпроси към горещите
Коментари Харесай

Прокуратурата разследва пет случая на нарушена карантина в Бургас

" Представители на Национален осигурителен институт също ще дават отговор на въпроси към горещите телефони в общината ", заяви кметът Димитър Николов. Днес следва среща с общопрактикуващите лекари в Бургаско, с които да бъдат разисквани последните инструкции за активността им, прецизираха от РЗИ.



" Карантинните листи се изпращат във всички общини, полиция и Национален осигурителен институт, с цел да се избегнат злоупотреби ",
сподели шефът на здравната ревизия в Бургас доктор Георги Паздеров. Днес ще бъдат обезпечени спомагателни материали за отбрана в лечебните заведения и държавните институции, добави кметът. Повече от 120 души в Бургас са под карантина.



" Имаме открити случаи на нарушавания.
Те са повече от пет. Докладвали сме тези случаи на Районна прокуратура - Бургас ", сподели шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи - Бургас ст. ком. Радослав Сотиров.

Той още веднъж напомни, че в тази връзка бяха признати законови промени в Наказателен кодекс, които плануват затвор или парична санкция за нарушаващите карантината.
 
 
Публикувахте от в Сряда, 18 март 2020 г.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР