Представители на най - големите професионални организации сезират институциите в

...
Представители на най - големите професионални организации сезират институциите в
Коментари Харесай

Професионалният транспортен сектор на източноевропейските страни с обща позиция

Представители на най - огромните професионални организации сезират институциите в Брюксел за въздействието и резултата на някои от нормите на Мобилния пакет върху климата и отделянето на нездравословни излъчвания.
В обща позиция за възстановяване на мобилния пакет се сплотиха министър председателите на България, Румъния, Латвия, Полша, Унгария и Литва,
Днес зад самодейността на българския транспортен отрасъл се причислиха транспортните промишлености на Румъния, Унгария и Полша
Българския транспортен отрасъл съобщи градивна позиция и предложи съответна аргумента. Тези две общи дейности демонстрират обединеност и единност по тематиката " Мобилен пакет ".
" В деня На чуването на претендента за транспортен комисар пред Европейският парламент, долуподписаните организации желаеме да заявим нашето разбиране, че „ Пакет подвижност “ би трябвало да работи за всички държави-членки за поощряване развиването на европейския транспортен бранш. Писмото ни до водачите на институциите на Европейски Съюз съдържа редица широкообхватни компромисни оферти, които считаме за нужни, с цел да подсигуряваме, че „ Пакет подвижност “ извършва обещанията си за отбрана на водачи, транспортни компании, консуматори и околната среда ", споделят транспортните организации.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР