Представители на младежката организация на “Да, България и граждани се

...
Представители на младежката организация на “Да, България и граждани се
Коментари Харесай

МлаДа България с акция пред хотел „Берлин“, търсяст Пеевски


Представители на младежката организация на “Да, България ” и жители се събраха пред оградата на хотел “Берлин ”, където се счита, че живее националният представител Делян Пеевски.

Младежите се надяваха да бъдат поканени на кафе и да могат да зададат своите въпроси на депутата. Това обаче не се случи, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Опитите им да приказват с защитата не се увенчаха с триумф. Портите на хотела останаха заключени.

Акцията е втора подред след всеобщото плажуване на плажа в парк “Росенец ” в събота.

Александра Стеркова от младежката конструкция на парлтията изясни, че акция та е част от дейностите на „ Да, България “ и „ Демократичнта България “ за връщане на превзетата страна и доказване, че няма недосегаема обществена повърхност и народни представители.

На въпрос на БГНЕС дали депутатът е вътре, тя сподели, че не знае, само че се надява, в случай че е там, да излезе при хората.

„ В общественото пространство това място се спряга като публична резиденция на Делян Пеевски , тъйю като той не идва на работа в Народното събрание “, изясни Стеркова изборът им да дойдат тук.

Тя разкри и въпросите, които имат към него.

„ Ние сме подготвили серия от въпроси. Основните ни въпроси са свързани с това по какъв начин той осъвместява работата си като депутат и подмолното ръководство на страната? Искаме да го попитаме по какъв начин се оправя с неговия „ Дубай офис “? От къде Борисов е останал с усещане, за каже на публиката през 2016 година, че Пеевски напуща България и политиката “, разгласи Стеркова част от въпроси на младежката конструкция и прикани медиите да ги зададат на депутата, който е безследно липсващ, а въпреки всичко е един от 240-те депутата, определени от народа, и дължи отговори на гласоподавателите си.

По време на демонстрацията беше съборена и една от бариерите, която се намира пред портата на хотела. За разлика от други митинг и, на този липсваше полицейско наличие.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР