Представители на LALIGA, Севиля, Валенсия и Хетафе пристигат в България,

...
Представители на LALIGA, Севиля, Валенсия и Хетафе пристигат в България,
Коментари Харесай

LALIGA се завръща с нови интересни лектори за втори футболен семинар у нас

Представители на LALIGA, Севиля, Валенсия и Хетафе идват в България, с цел да вземат присъединяване във второто издание на LALIGA Football Seminar. Събитието ще се състои на 20 март, сряда, в София, а негов хазаин ще бъде Гранд хотел " Милениум ". Главни уредници на футболния семинар са Palms Bet - формален сътрудник на LALIGA за България, и Фондация " Спорт в България ".

По време на еднодневното образование лекторите ще споделят богатия си професионален опит. Акцентът в презентациите ще падне върху метода на работа и развиване както в испанските клубове, по този начин и в самата футболна организация. Ще се обсъдят методите, по които LALIGA финансира, само че и управлява тимовете по този начин, че да не се слага под подозрение бъдещото им битие.

Няма да бъдат подминати тематиките за мениджмънта, маркетинга и нововъведенията в тимовете. Ще се прегледат опциите за намиране на спонсори и сътрудници и ще се обсъдят методите за създаване на устойчиви партньорства и генериране на облага.

В края на деня, след привършване на самостоятелните сесии, ще има общ панел под формата на отворена полемика. Участие в нея ще вземат всички лектори, както и представители от българска страна.

Официалният език на еднодневния семинар ще бъде британският, а цената за присъединяване - 129 евро. Предвидени са и групови пакети за трима или петима участници с отстъпка. В цената за наличие на семинара са включени обяд, две кафе паузи, рекламни и помощни материали, както и коктейл след края, в който гостите ще могат персонално да се срещнат с лекторите и да обсъдят значими за тях въпроси.

Припомняме, че миналогодишното, дебютно издание на LALIGA Football Seminar бе почетено от целия роден футболен хайлайф. Ценни познания и информация клубовете от Първа и Втора лига у нас получиха от Диего Санчес, шеф " Бизнес развиване " в Атлетико (Мадрид), Пабло Аркеро, шеф " Спонсорства " в Реал Бетис, Айтор Хименес, шеф " Бизнес и стратегическо развиване " в Алавес, както и Сяоуей Гао и Хесус Писаро от LALIGA.

LALIGA Football Seminar е подобаващ за футболни треньори, мениджъри, ръководители и експерти, както и за всички, които са в областта на футбола или спортната промишленост. Професионалисти от разнообразни сфери или студенти, които имат предпочитание да се развиват, също ще могат да научат скъпа информация от експертите в LALIGA.

Пълна информация за семинара, къде и по какъв начин да се закупят билети може да откриете на www.footballseminar.bg
 Родният футболен хайлайф се събра на семинар на Palms Bet и LaLiga
Родният футболен хайлайф се събра на семинар на Palms Bet и LaLiga

Сред тях бяха представители на " синя " и " алена " България, както и на първенеца Лудогорец
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР