Представители на концесионера на ски зоната в Банско - Юлен,

...
Представители на концесионера на ски зоната в Банско - Юлен,
Коментари Харесай

От "Юлен" се разграничават от строителството в Банско

Представители на концесионера на ски зоната в Банско - " Юлен ", оповестиха пред Нова телевизия, че активността на компанията няма нищо общо с несъразмерното застрояване на Банско.

В момента има празни здания, вие говорихте за нови градежи, разяснява Иван Обрейков, маркетинг шеф във компанията. Той уточни, че общината дава отговор за леглата в града и че компанията не планува друго с изключение на построяването на още един кабинков въжен превоз с дължина 5.8 км. Проектът за него бе показан през вчерашния ден пред министъра на околната среда. Петър Петров, член на съвета на шефовете на " Юлен ", добави, че общината сега се опитвала да направи регулация на новопостроените осем квартала в Банско, към които нямало улици и друга общинска инфраструктура,

Двамата оповестиха още, че техният план не планува построяването на нови писти към този момент, а единствено на лифта, като върху 35% от трасето, върху което ще бъде, няма дървета.

В отговор на въпрос Обрейков разгласи, че митингите против застрояването на Пирин в България сигурно са платени като не се ангажира от кого. В основата на митинга той сложи " екосемейства, които против пари са се заклели да пречат на всеки капиталов план в България. Тези хора без пари няма да създадат нищо ", заключи той.

По въпроса за действителния притежател на сдружението " Юлен " Петров изясни, че то е българско юридическо лице, което си заплаща налозите в България. Призна, че номиналният притежател е жител на Кипър, където е записана компанията-собственик. Кой е действителният притежател знаели всички държавни институции, само че той нямал право да го разкрива обществено.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР