Представители на извънземни цивилизации посещават нашата планета още от древни

...
Представители на извънземни цивилизации посещават нашата планета още от древни
Коментари Харесай

Бивш канадски министър на отбраната сензационно за извънземните: Постоянно идват на Земята от 4 галактики и провокират войни и кризи!

Представители на извънземни цивилизации посещават нашата планета още от антични времена, неведнъж са предизвикали интернационалните рецесии и с всички сили са подкрепяли студената война. Това сензационно заявление направи пред осведомителния канал RT някогашният министър на защитата на Канада Пол Хелиър, осведоми esoreiter.ru, представен от Блиц.

По думите на 94-годишния мъж, рационални извънземни  хуманоиди от минимум четири разнообразни галактики непрестанно посещават планетата ни, а техни представители непрекъснато участват на Земята. Висшите управляващи поддържат директен контакт със „ зелените човечета ” и извършват всички техни претенции.

Споразумението сред мощните в света и извънземните има вековна история, даже Хитлер, макар високия пост, който е заемал, не е съумял да разбере какво тъкмо желаят извънземните от нашата раса.

Пол Хелиър застава отпред на канадската защита през 60-те години на предишния век, в самия кипеж на Студената война. През 1995 година той за първи път шокира света, разкривайки цялата истина за извънземните и връзката им с висшите политици.

Неотдавна той описа пред RT, че през 1961 година към 50 кораба на извънземни са посетили Съюз на съветските социалистически републики, а в южната част на страната даже имало база, където летящите чинии можели да кацат без проблем. След 3 години следствие той съумял да откри, че Земята е посещавана от рационални същества от разнообразни звездни системи.

„ Някои извънземни са настроени отзивчиво към нас, други – враждебно, а трети – неутрално. Те идват от съзвездията Мрежичка и Андромеда, както и от един от спътниците на Сатурн. Пришълците имат свои лични закони. Те не се намесват в делата на земляните както ние се намесваме в живота на насекомите да вземем за пример. Те  могат да създадат с хората каквото пожелаят, само че задачата им не е обвързвана с унищожаването им.

По-дружелюбно настроените инопланетяни нееднократно са опитвали да предупредят хората, че вървят по рисков път на самоизтребление. Повече от това те не могат да създадат ”.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР