Представители на инициативата “Зелени закони ще направят днес специална инсталация

...
Представители на инициативата “Зелени закони ще направят днес специална инсталация
Коментари Харесай

"Зелени Балкани" разкрива поредната скандална заменка

Представители на самодейността “Зелени закони ” ще създадат през днешния ден специфична апаратура пред Министерството на земеделието, с цел да илюстрират коледните дарове, които, съгласно тях, страната прави на известни лица и компании посредством узаконяването на печално известните заменки, заяви БНР.

Преди 10 години страната размени апетитни горски терени край морето и в планинските курорти за разпокъсани части частни гори в неатрактивни региони на страната. Десетилетие след покупко-продажбите и пет години откакто Еврокомисията ни заплаши със наказания, България стартира да си връща 80 милиона лв., разгласи агроминистърът Десислава Танева в края на ноември.

Малко по-късно от самодейността " Зелени закони " пресметнаха, че вредите са надалеч по-големи и започнаха да показват " Топ 10 " от покупко-продажбите с акцент върху обстоятелството, че единствено от тях бюджетът е изгубил доста повече от 80 милиона лв.. Например договорка за 470 декара гора край Банско - за по два лв. на декар, е противозаконна държавна помощ от 50 милиона. Според Тома Белев оценките на сменените парцели не са действителни:  " Публикувайте ги на интернет страницата на министерството, с цел да могат всички български жители да ги видят, а търговците на недвижими парцели да се посмеят. "

Днес от самодейност " Зелени закони " ще показват договорка за земи край емблематичен черноморски плаж като единствено от този случай вредата, съгласно тях, е покрай 80-те милиона лв., желани от страната за всички заменки.
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР