Представители на Има такъв народ“ (ИТН) пристигнаха на Дондуков“ 2

...
Представители на Има такъв народ“ (ИТН) пристигнаха на Дондуков“ 2
Коментари Харесай

Започнаха консултациите между президента и ИТН

Представители на „ ИТН “ (ИТН) дойдоха на „ Дондуков “ 2 за консултациите при президента Румен Радев, съобщи Българска телеграфна агенция.

При президента са ръководителят

на парламентарната група (ПГ) на Има Такъв Народ Тошко Йорданов, заместник-председателите на ПГ на Има Такъв Народ Ивайло Вълчев и Филип Станев, секретарят на ПГ Станислав Балабанов, Драгомир Петров и Александър Вълчев.

България има потребност от работещ парламент и постоянно държавно управление с ясни цели ,

дълготрайни цели и ангажимент и отговорност към тяхното реализиране, сподели президентът Румен Радев по време на консултациите с представителите на парламентарната група на „ ИТН “.

Създаването на постоянно държавно управление подсигурява устойчивостта

и дълготрайната работа на Народното събрание, добави президентът. Днес той организира съвещания с " Възраждане ", Движение за права и свободи и " Българска социалистическа партия за България ".

Вчера на съвещания при президента бяха от ГЕРБ-СДС и от „ Продължаваме промяната – Демократична България “, а по-рано през днешния ден президентът Румен Радев имаше срещи с представители на парламентарните групи на " Възраждане ", Движение за права и свободи и „ Българска социалистическа партия за България “.

Очаквайте детайлности!
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР