Представители на ГЕРБ-СДС се срещнаха с президента на консултация.Независимо дали

...
Представители на ГЕРБ-СДС се срещнаха с президента на консултация.Независимо дали
Коментари Харесай

Прехвърчаха искри между ГЕРБ и Радев по време на консултацииите

 Представители на ГЕРБ-СДС се срещнаха с президента на консултация.

" Независимо дали дадена политическа мощ се е оповестила за съпротива или има упоритости за ръководството, всяка партия би трябвало да има ясна позиция и задължения, касаеща всички българи, касаещи бъдещето на страната. "

" Нашата група неведнъж е заявявала, че при връчването на втория мандат ще го върнем незабавно, без да представяме състав на Министерски съвет по конституция. Становището ни остава същото. Не считам, че актуализацията на бюджета би трябвало да бъде привързан с втория или третия мандат. Това са разнообразни актове по своя темперамент и по конституция на никое място няма такива условия ", съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ в Народно събрание.

" Там би трябвало да водим спор дали има задоволително финансови средства. Считаме, че ГЕРБ остави финансово постоянна страната. Месец преди този момент партиите на митинга и вие твърдяхте тъкмо противоположното. Преди година имаше проблем със здравната рецесия. Сега е ред на партиите, които смятат, че може да бъдат опция, тъй като тези партии с такива планове застанаха пред гласоподавателите. Сега е ред на тяхна отговорност и ваша, тъй като те се родиха под вашия пестник на площада ", сподели още тя.

" Каква държава ни остави ГЕРБ, българите дадоха оценка за това на последните избори. Хиляди българи изгубиха живота си, те не можеха да стигнат до болничното заведение. Що се отнася до актуализацията – аз по никакъв метод не слагам условия на българския парламент. Но не мога като президент, който назначава служебното държавно управление, не мога да си разреша, че идващото служебно държавно управление няма да има обновен бюджет. Аз не се меся какво би трябвало и по какъв начин да се актуализира. Но би трябвало да има гаранции, че ще има актуализация за идващото държавно управление, което и да е то ", отвърна пък.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР