Представители на ГЕРБ и на “Продължаваме промяната ще седнат на

...
Представители на ГЕРБ и на “Продължаваме промяната ще седнат на
Коментари Харесай

ГЕРБ и ПП сядат на една маса пред камери, твърди Плевнелиев

Представители на ГЕРБ и на “Продължаваме смяната ” ще седнат на една маса за диалози пред камери. Срещата ще се състои идната седмица.

Новината пристигна от някогашния президент Росен Плевнелиев, който, дружно с някогашния външен министър Соломон Паси, бе излъчен от водача на ГЕРБ Бойко Борисов да води диалози по политики за сформиране на бъдещо постоянно държавно управление с мандата на първата политическа мощ.

На въпросната среща Борисов няма да участва, тъй като е “рано за лидерска среща “. Няма да са там и двамата контактьори, “но се радваме, че ще я има “.

От страна на ГЕРБ там щял да е Томислав Дончев, разгласи още Плевнелиев пред Нова тв.

“Контактната група стартира да реализира резултати. Декларацията, която изработихме с доктор Паси, към този момент работи, реализира се консенсус в Народното събрание и по F-16, и по еврозоната “, похвали се още някогашният държавен глава. Той добави, че контактната група си приказва с всички, като обърна внимание, че преди няколко дни при изпращането на немския дипломат е приказвал час и половина с Кирил Петков, с Асен Василев, Даниел Лорер и Лена Бориславова.

Не показа какво са си споделили.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР