Представители на футболния Атлетико Мадрид опитват да блокират картотекирането на

...
Представители на футболния Атлетико Мадрид опитват да блокират картотекирането на
Коментари Харесай

От "Атлетико" опитват да блокират картотекирането на Гризман

Представители на футболния " Атлетико " Мадрид пробват да блокират картотекирането на Антоан Гризман в " Барселона ". Това разкри пред " Ас " президентът на " Ла Лига " Хавиер Тебас.

" Атлетико " се обърна към нас с тази молба. Възможно е Гризман да не получи картотека, само че това би трябвало да решат съответните хора, които се занимават с проблема. Не мога да кажа какво ще стане ", съобщи малко той.

Световният първенец с Франция към този момент направи всекидневен дебют след оповестяването му за ново попълнение на " Барселона ". Той игра при загубата на каталунците от " Челси " в другарски мач в Съединени американски щати.
" Челси " скапе дебюта на Гризман и Де Йонг (ВИДЕО) "Сините " завоюваха купа "Ракутен "
Сагата към прехвърлянето на Гризман продължи няколко седмици.

Двата тима влязоха в договаряния след края на сезона. До съглашение обаче не се стигна, защото каталунците желаеха освен понижаване на трансферната цена - от 200 млн. евро на 120 млн. евро, а и пролонгация за заплащане.

Така някогашният клуб на Гризман го прикани да се върне на подготовка. Той обаче самичък заплати освобождаващата си уговорка (най-вероятно спонсориран от " Барселона " ). Часове по-късно беше показан като ново попълнение на " Барса ".
" Барса " и " Атлетико " търсят спокойно решение за Гризман Мадридският клуб желае още 80 млн. евро за французина
От " Атлетико " оповестиха, че желаят още 80 млн. евро, защото договарянията сред играча и каталунците са почнали по време на сезона. Това очевидно е първата стъпка на " дюшекчийте " в тази посока.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР