Представители на Ford Motor обявиха, че компанията ще пусне осем

...
Представители на Ford Motor обявиха, че компанията ще пусне осем
Коментари Харесай

Ford ще пусне 8 нови модела електромобили в Европа

Представители на Ford Motor оповестиха, че компанията ще пусне осем нови модела електрически транспортни средства в Европа през тази година. За да усили търсенето, марката ще влага в развиване на инфраструктурата, с цел да осъществя своя проект за растеж на продажбите на електрически автомобили на Ford до 2022 година

Производителите на коли всеобщо влагат в тактики за понижаване на въглеродните излъчвания, с цел да се съобразят със строгите екологични стандарти на Европейския съюз. Това става на фона на бърз спад на търсенето на неелектрически мотори. Предстоящите модели на Ford, предопределени за европейския пазар, включват електрически модели коли с нараснала проводимост Kuga и Puma, както и седан Mondeo, показва Ройтерс. Американският авто производител възнамерява да пусне още девет други електрически модела в Европа до 2024 година Ford означи, че ще си партнира с водещи европейски енергийни снабдители, с цел да обезпечи съоръжения за зареждане в домашни условия за клиентите си.

Европейският клон Ford Europe е много недоходоносен съставен елемент от концерна за коли и има финансови проблеми от няколко години. Това стана причина производителят да разгласи главен развой на преструктуриране, струващ към 7 милиарда щатски $. Подобно на своите съперници, автомобилната компания претърпява интервал на понижено търсене на обичайни коли и влага доста в развиването на електрически коли и безпилотни транспортни средства. Ford си партнира с Volkswagen за взаимна разработка на електрически и самоуправляващи се транспортни средства. Компанията чака продуктовата й линия за електрически коли да надмине бензиновите и дизеловите модели във връзка с продажбите до 2022 година в Европа, а крайната цел е в този интервал Ford към този момент да е продала 1 милион електрически автомобили.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР