Представители на Европейския съюз са се обърнали към Министерството на

...
Представители на Европейския съюз са се обърнали към Министерството на
Коментари Харесай

Ще има ли съгласие между ЕС и Русия за ваксините и COVID сертификатите?

Представители на Европейския съюз са се обърнали към Министерството на здравеопазването в Русия с предложение да се обсъдят опциите за взаимното признание на , които включват и информация за имунизациите. Това заяви посланикът на Европейския съюз в Русия Маркус Едерер, осведоми ТАСС.

" Необходимо е да се откри решението за нашите коронавирус документи. Знаете, че в Европейски Съюз има дигитален документ, който разрешава на жителите да пътуват свободно в Съюза, а по този начин също и закон, който планува опция тези документи да се разгласят за еквивалентни на други сходни . В този смисъл се обърнахме към Министерството на здравеопазването на и предложихме да се разиска заинтригувана ли е Русия към сходен развой. "
 Детски градини единствено за деца на имунизирани: Мерките при нова вълна на ковид " Детски градини единствено за деца на имунизирани ": Мерките при нова вълна на ковид
Служебният министър Стойчо Кацаров показа на специфичен брифинг нов проект за деяние при COVID-19 в България. Здравното министерство...

Междувременно Париж счита, че страните-членки на Европейски Съюз не би трябвало да признават имунизациите против COVID-19, основани в и Русия. Държавният секретар на Министерство на външните работи на Франция Клеман Бон съобщи пред France 2, че описът на препаратите би трябвало да бъде стеснен с тези препарати, в чието дейности управляващите на републиката са сигурни.

От Министерство на външните работи на Унгария дефинираха като неточност утвърждението на ваксини от идеологическа и геополитическа позиция. Външният министър на страната съобщи в изявление за съветското издание " Известия ": " Смятам, че огромната неточност на Европейската комисия през цялото време беше в това, че тя гледаше на имунизациите от идеологическа и геополитическа позиция. Ако във времето преди пандемията лекарят ми изписваше рецепта и отивах в аптеката за лекарство не съм питал къде е създадено. Това е нов феномен - да се пита кой е основал имунизацията. "

Министърът акцентира, че унгарските специалисти са се уверили в сигурността и успеваемостта на съветската ваксина " Спутник V ".

Той напомни, че Световната здравна организация е одобрила китайския препарат Sinopharm, само че някои европейски страни не са били въодушевени от това. Според министъра това е демонстрация на двуличие.
 Само в 4% от учебните заведения 70% от личния състав е имунизиран Само в 4% от учебните заведения 70% от личния състав е имунизиран
Над 70% от личния състав е имунизиран против COVID-19 в едвам 4% от учебните заведения в България. При детските градини този дял е 3%. В съвсем две тре...

През ноември 2020 година стана първата страна в Европейски Съюз, която се снабди с съветската ваксина " " за провеждането на проучвания. През февруари 2021 година съветският препарат беше дефинитивно утвърден и стартира използването му измежду унгарското население. Заедно с него в Унгария се ползват и препаратите на американската компания -BioNTech, американските и Johnson&Johnson, а по този начин също и .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР