Представители на Движението за права и свободи отиват на среща

...
Представители на Движението за права и свободи отиват на среща
Коментари Харесай

ПЪРВО В ПИК TV: ДПС на консултациите при Радев: Закъсняхме с Плана за възстановяване

Представители на Движението за права и свободи отиват на среща при Румен Радев, като част от консултациите за сформиране на държавно управление.

Припомняме, че при последната среща сред президента и водача на Мустафа Карадайъ породи вербален спор, като президентът нагнети етническото напрежение в страната, питайки Карадайъ коя е неговата родина-майка.

Мустафа Карадйъ и Йордан Цонев влязоха в залата минути преди 11:30 часа - началният час на срещата им с президента Румен Радев.

" Тази година българските жители на три следващи избора дадоха своя глас за смяна. Очакванията на обществото ни са за постоянно държавно управление и за нас е значимо мнението на всяка една от парламентарните групи ", стартира Радев.
свързани новини39780преди 14 часа
" През годините ние нееднократно сме предупреждавали, че може да стигнем до такава политическа рецесия. Още 2016 година нашата конференция се организира под мотото " Възстановяване на нормалността “. Имали сме опция да дафинираме доста пъти какво ние разбираме под възобновяване на декомкрация, нормалността и възобновяване на държавността. Политическата рецесия е реалност, въпросът е по какъв начин я преодоляваме. Минаха трети избори. Страната има потребност от постоянен кабинет предвид на рецесиите, пред които сме изправени. Растящите цени изискват отговорно и с визия ръководство. Има и тематики, които ние в действителност би трябвало да ги ускорим като част от европейското семейство. Според нас, ние закъсняхме с Плана за възобновяване и резистентност, закъсняваме и с оперативните стратегии. Тези благоприятни условия, които бихме ги имали при утвърден проект и утвърдени оперативни стратегии, могат да дадат подтик за развиване на стопанската система в страната и да се покачат приходите на жителите. Самите жители от нас чакат сигурност ", съобщи Мустафа Карадайъ.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК!
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР