Представители на Държавната агенция за закрила на детето (ДАЗД) участваха

...
Представители на Държавната агенция за закрила на детето (ДАЗД) участваха
Коментари Харесай

ДАЗД участва в мащабно влогърско събитие - третият рожден ден на ПАКТА

Представители на Държавната организация за протекция на детето (ДАЗД) участваха в едно от най-мащабните влогърски събития за годината - третият рожден ден на ПАКТА.

ПАКТА е най-голямото обединяване на YouTube-инфлуенсъри в България, в което членуват 22 от най-популярните влогъри и ютюбъри. Общият им брой клиенти надвишава един милион, а техните видеоклипове имат десетки милиони гледания.

Видеата на новите любимци на децата – Nikicha1, Venata, Hazel, Aethelthryth, Dido-D, ShadowX, Gothika_47 се гледат всекидневно от от ден на ден младежи. Те са на разнообразни тематики – игри, провокации, топ ранглисти и други

На 01 юни ДАЗД провежда първото по рода си влогърско събитие „ Д@!ЗДр “. Участници от ПАКТА, АЙДЕБГ, Майко Мила! и Слави / TheClashers показаха специфични видеоклипове за заплахите, които крие международната мрежа и по какъв начин децата да могат да се предпазят от тях.

Влогърите от ПАКТА поддържаха политиките на ДАЗД за предварителна защита на насилието над деца. Те направиха обща фотография с плакати на безплатната денонощна телефонна линия за деца 116111 и приканиха всяко българче в неволя да потърси помощ и поддръжка на горещия телефон.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР