Представители на БСП в секционна избирателна комисия в Галиче установиха

...
Представители на БСП в секционна избирателна комисия в Галиче установиха
Коментари Харесай

БСП: Фалшифицират изборите за кмет на Галиче

Представители на Българска социалистическа партия в секционна изборна комисия в Галиче откриха направени фалшификации в протокол от днешните избори за кмет на селото, оповестиха от пресцентъра на партията.

Въпросният документ е запълнен с днешна дата, а маркираният час е 20:15 (който към момента не е настъпил). Председател на секционната изборна комисия, която е оформила протокола с погрешно наличие, е татко на депутат от ГЕРБ.

Кандидатите за кметския пост са трима - Страхил Стоянов - ГЕРБ, Николай Банков - Вътрешна македонска революционна организация - Българско национално придвижване и Веселин Георгиев Тушинов – Българска социалистическа партия.

Дотук се стигна, откакто кметът Ценко Чоков бе съден и отхвърлен от поста след обвиннения от съселяни, че упражнява принуждение над тях като лихвар.

Чоков получи по-рано през май 4,6 година ефикасна присъда - за похищение, палеж на кола и за междинна телесна щета.



Обвиненият за уредник и началник на незаконна група Ценко Чоков бе импортиран на носилка в правосъдната зала, с цел да чуе присъдата си. Синът му - Мартин Чоков, е почтен за образуване на незаконна група. Спецсъдът призна Мартин Чоков за отговорен за опасност за ликвидиране и за лихварство. За тези две обвинявания той получава общо наказване от 4,5 година затвор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР