Представители на британската монархия публикуваха подробности около сватбата на принц

...
Представители на британската монархия публикуваха подробности около сватбата на принц
Коментари Харесай

Меган Маркъл приема християнството

Представители на английската монархия разгласиха детайлности към сватбата на принц Хари и Меган Маркъл.

Знае се към този момент, че тържеството ще се състои в параклиса Свети Георги в замъка Уиндзор в Англия, а датата ще е през май 2018 година

Нейно Величество кралицата е дала позволение да се организира сватбено празненство в шапката. То ще бъде платено от кралското семейство. Скоро ще бъдат обявени и други елементи, се споделя в формалното известие.

Секретарят на принц Хари добавил, че той и мис Маркъл са щастливи, че точно замъкът Уиндзор е мястото, където те ще съберат публично живота си. Влюбените желаят този ден да бъде специфичен за тях и членовете на фамилията.

Освен това те желаят и хората да станат част от техния празник. Сега те мислят за това по какъв начин това да стане допустимо, като измежду едно от предложенията е церемонията да бъде показвана по малкия екран.

В параклиса Свети Георги са се състояли доста сватби на кралското семейство. Там са се женили принц Едуард и графиня Софи през 1999 година, както и принц Чарлз и херцогиня Камила през 2005 година Принц Хари е бил кръстен там през 1984 година

33-годишният принц Хари и 36-годишната Меган Маркъл оповестиха, че са свързани от 27 ноември. Наследникът на английския трон направил предложение на своята изгора в двореца Кенсингтън в Лондон по-рано този месец.

Преди сватбата Меган би трябвало да направи още няколко промени в живота си. Освен че напусна сериала Костюмари, актрисата ще би трябвало да се кръсти в държавната християнска черква на Англия. Бащата на Меган е презвитерианин, а майката – протестантка.

Като момиче, актрисата е посещавала католическо висше учебно заведение в Съединени американски щати, единствено че не е католичка. Както и майка ѝ, тя е протестант. Церемонията по кръщенето на бъдещата жена на принц Хари е по концепция на Елизабет Втора, неговата баба, която с изключение на всичко е и глава на британската черква.

Що се отнася до поданството на американката Меган Маркъл, то след сватбата тя ще мине през нормалните имиграционни процеси, с цел да стане жител на Англия. Все още не се оповестява дали тя ще резервира и американския си паспорт.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР