Представители на БФС ще вземат участие в нова оперативна среща

...
Представители на БФС ще вземат участие в нова оперативна среща
Коментари Харесай

Футболните федерации на България, Сърбия, Румъния и Гърция с нова работна среща

Представители на БФС ще вземат присъединяване в нова оперативна среща по подготовката на взаимната кандидатура на България, Сърбия, Румъния и Гърция за Мондиал 2030 и Евро 2028.

Събитието ще се организира в петък, 5 април, в Белград. От името на родната централа присъединяване ще вземат вицепрезидентът Йордан Лечков и координатора на плановете за домакинство на Мондиал 2030 и Евро 2028 Борис Станков.

По време на уъркшопа ще бъде разискана настоящата обстановка в четирите страни във връзка с спортната база, инфраструктурата, рекламната и маркетингова тактика.

Дневният ред на срещата планува и авансово разискване на основните моменти, залегнали в програмата на идващия взаимен конгрес, който е плануван за средата на април и чийто хазаин ще е гръцкият град Солун.

Както е известно, в края на февруари Националната футболна база " Бояна " в София бе хазаин на третата по ред работна среща на спортните министри и ръководителите на футболните федерации на България, Румъния, Гърция и Сърбия. На нея бе направен текст за Меморандум за съгласие сред четирите държавни управления, с който да се официализира учредяването на учредителен комитет за подготовка на взаимната кандидатура за Мондиал 2030 и Евро 2028.
 БФС разгласи смяна на часовете на мачове от Първа лига и Купата на България
БФС разгласи смяна на часовете на мачове от Първа лига и Купата на България

И на една среща от Втора лига
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР