„Представител от ПП призна сутринта, че бюджетът не е реформаторски.

...
„Представител от ПП призна сутринта, че бюджетът не е реформаторски.
Коментари Харесай

Цветанка Андреева: Тромавата коалиция да прехвърли убедителната си реторика в НС

„ Представител от Политическа партия призна сутринта, че бюджетът не е новаторски. Коалицията е извънредно тромава и тежка. Проблемите и фрагментацията сякаш от ден на ден се ускорява. Убедителната изразителност би трябвало да се трансферира в Народното събрание, вместо да следим съмненията на обединението “. Това съобщи пред Нова нюз политологът Цветанка Андреева.

„ Няма човек, който да не е склонен, че пенсиите са срамно ниски, само че говоренето за повишението им е популистко и с това не се вземат решение огромните стопански рецесии. Навремето всички скочиха против ГЕРБ, че добавката към пенсиите по време на Ковид-19 е популистка, само че в този момент по всякакъв начин се пази под някаква форма, с цел да не се губи електората. Парламентът ни е учудващо слаб, имайки поради, че не се крепи на златни пръсти. Това ни връща във философията на смяната и статуквото и дали няма хората да се затъжат за сигурността “, безапелационна е Андреева.

„ Искането на оръжия от Украйна е при други условия. Въоръжавайки Киев, се вписваме в общия проект за сигурност. Освен това, предавайки остаряло оръжие на Украйна, можем да се превъоръжим. Правителството ни по какъв начин подсигурява сигурност на страната ни със старите оръжия против сходен агресор като Русия? “, попита реторично политологът.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР