Представител на руската Държавна дума предложи въвеждането на нов 2-3%

...
Представител на руската Държавна дума предложи въвеждането на нов 2-3%
Коментари Харесай

ISW: Путин облага руснаците с военен данък

Представител на съветската Държавна дума предложи въвеждането на нов 2-3% " боен налог " върху приходите на съветските жители.

Това би разрешило на Путин да понижи тежестта върху съществуващите федерални фондове, само че евентуално ще разгневи повече руснаци.

Това написа в дневния си разбор за обстановката в Украйна на Института за проучване на войната (ISW).

Кремъл обаче към момента не е подхванал нужната метаморфоза на военните си старания, с цел да употребява дейно икономиите от мащаба в поддръжка на широкомащабното генериране на съветски сили.

Настоящите съветски половинчати ограничения и децентрализирани старания за набиране на нови сили, като да вземем за пример криптомобилизация, разчитане на районите на Русия за генериране на доброволци, разчитане на нови дребни ЧВК и оказване на напън върху разнообразни съветски държавни предприятия да спонсорират и заплащат за акции за набиране на бойци, целят да трансферират тежестта на ресурсите за генериране на сили сред разнообразни силовици и детайли на съветската страна.

Съобщава се, че Кремъл фактурира на съветската държавна енергийна компания " Газпром " напъните за набиране на доброволци в окупираната Донецка област, като предлага на доброволците 400 000 рубли (приблизително 4900 долара) заплата на месец.

Представител на съветската Държавна дума предложи въвеждането на нов 2-3% " боен налог " върху приходите на съветските жители - наредба, която би разрешила на Путин да понижи тежестта върху съществуващите федерални фондове, само че евентуално ще разгневи повече руснаци. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР